Αρχική

Ο Γιάννης Τσαπάρας Τεχνολόγος Γεωπόνος - Οινολόγος, MSc και η Ελεάνα Παρλαβάντζα Μηχανικός Η/Υ, MSc ονειρεύτηκαν την Ερίβωλο Φθία για να καλλιεργούν τα αμπέλια τους και να δημιουργούν κρασιά που αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους.

Στους αμπελώνες έκτασης 43 στρεμμάτων καλλιεργούνται με αγάπη και σεβασμό οι ελληνικές ποικιλίες Μαλαγουζιά και Ροδίτης, καθώς και οι διεθνείς ποικιλίες Chardonnay και Syrah με προσωπική φροντίδα. 

Η ευημερία του σταφυλιού δίνει στο Γιάννη και την Ελεάνα τη χαρά να δημιουργήσουν διαφορετικά κρασιά που εμπεριέχουν τεχνογνωσία, ιδιαιτερότητα στο χαρακτήρα τους και το πάθος των οινοποιών του.